Voortenten Specialist "De Voortgang"

Eurekaweg 10  -  2991 ZB  Barendrecht  -  Telefoon:  0180-628481

E-mail:  info@devoortgang.nl  -  Internet:  www.devoortgang.nl

Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting    Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting

Home

Producten De Voortgang

Voordelige voortenten

Aanbiedingen voortenten

Diepe seizoenvoortenten

Uitbouwen voortenten

Deeltenten

Lichtgewicht deeltenten

Wintertenten

Bustenten en -luifels

Campertenten

Opberg- en toilettenten

Kip voortenten/luifels

T@B en Adria Action

Speciale voort. en luifels

Luifels en zonneluifels

Voorzonluifels

Wintervaste voortenten

MTH-Zeltbau wintervast

Accessoires

Omloopmaat voortent

Beschermdaken

Truma - Dometic Airco's

Caravanbanden

Nieuws en diversen

Voortent opzetten

Windschermen

Sanibroyeur

Verzekeringen

Nuttige informatie

Route naar De Voortgang

Leveranciers/Linken

Info fomulier

Openingstijden

Contact

 

 

VOORTENTEN SPECIALIST

DE VOORTGANG

EUREKAWEG 10

2991 ZB BARENDRECHT

Route naar De Voortgang

 

Telefoon: 0180-628481

 

 

Telefoon:  0180-628481

KvK R'dam:    54094887

 

 

  

 

 

Laatst bijgewerkt op:

24-06-2023

 

 

Voorzonluifels

voor de voortent

Op deze pagina geven wij u een opsomming van de diverse merken voorzonluifels, die u aan de diverse voortenten kunt plaatsen. Wanneer u een voorzonluifel wilt bestellen van een ander merk, dan u eigen merk, dan is het van belang dat u de penafstand tussen de middenstaander en de hoekstaanders opmeet. De eenvoudige dakluifels, die u hierna aantreft en rechtstreeks aan de caravan geplaatst ziet, kunt uzelf met een aantal tentogen aan de voorzijde van de voortent vastmaken. Deze luifels zijn uitgerust met drie staanders. Daarna volgen de speciaal voor voortenten gemaakte voorzonluifels, die meestal met een frame zijn uitgerust en daardoor veel steviger aan uw voortent staan.

 

 

Prijzen "De Voortgang" op aanvraag:

 

-   Worden er bij de afgebeelde voorzonluifels of andere artikelen geen prijzen vermeld of alleen advies verkoopprijzen, informeer dan naar de scherpe "De Voortgang" prijzen.

 

-       Elders een aanbieding gekregen/gezien informeer ook dan naar de prijzen "De Voortgang".

 

Dorιma voorzonluifel type Palma antraciet

Maten luifel (kleinste en grootste): Maat 2  t/m  maat 19 passend aan alle Dorιma en Starcamp voortenten vanaf modeljaar 2007 (aan de petluifel van de voortent moet namelijk een pees zijn aangebracht)

Soort tentdoek en frame:

Enkelzijdig gecoat Ten Cate All Season doek met naar keuze drie staanders of een stalen (22 mm.) of een aluminium (25 mm.) frame. Het frame bestaat uit drie staanders, twee dakliggers tussen de staanders en 3 dakstangen van de poten naar de voortent.  Diepte luifel 220 cm.
Bijzonderheden: De koppelprofielen, die de luifel aan de voortent moeten bevestigen, worden standaard bijgeleverd. Optioneel is bij deze luifel een zijwand te leveren, die zowel links als rechts gebruikt kan worden.
Advies verkoopprijs: Maat 4 actieprijs € 229,-- en maat 19 actieprijs €429 ,--. Een zijwand actieprijs € 99,--. Frame staal actieprijs maat 2 t/m 9 actieprijs € 137,-- en maat 10 t/m 19 actieprijs €140,--.  Aluminium frame maat 2 t/m 9 actieprijs € 190,-- en maat 10 t/m 19 actieprijs € 200,--. 

 

Dorιma voorzonluifel type Locarno Plus

Universeel met afritsbare zijwanden.

In de kleuren Blauw en Antraciet/grijs.

Maten luifel (kleinste en grootste): Maat 4 (penafstand 2x 131-143)  |  Maat 19 (penafstand 2x 306-318)

Soort tentdoek en frame:

Enkelzijdig gecoat Ten Cate All Season doek met naar keuze een stalen (22 mm.) of een aluminium (25 mm.) frame. Het frame bestaat uit drie staanders, twee dakliggers tussen de staanders en 3 dakstangen van de poten naar de voortent.  Diepte luifel 235 cm.
Bijzonderheden: Een universele luifel, alwaar de twee zijwanden afgeritst kunnen worden. Hij past zowel aan de Dorιma voortenten als overige voortenten. In het midden is aan de achterzijde een tentoog aangebracht. De overige tentogen dient u zelf aan te brengen. Een setje tentogen en bevestigingsmaterialen wordt bijgeleverd.
Advies verkoopprijs: Maat 4 actieprijs € 399,-- en maat 19 actieprijs € 619,--. Frame staal actieprijs maat 2 t/m 9 actieprijs € 137,-- en maat 10 t/m 19 actieprijs €140,--.  Aluminium frame maat 2 t/m 9 actieprijs € 190,-- en maat 10 t/m 19 actieprijs € 200,--

 

Dorιma voorzonluifel type Locarno Season

Extra verstevigd voor seizoen gebruik

In de kleuren Blauw en Antraciet/grijs

Maten luifel (kleinste en grootste): Maat 8 (penafstand 2x 181-193)  |  Maat 22 (penafstand 2x 322-334)

Soort tentdoek en frame:

Enkelzijdig gecoat Ten Cate All Season doek 240 gram met een stalen frame 25 mm. Het frame bestaat uit drie staanders, twee dakliggers tussen de staanders, twee extra staanders in de zijwanden en 3 dakstangen van de poten naar de voortent.  Diepte luifel 235 cm.
Bijzonderheden: Een universele luifel, alwaar de twee zijwanden afgeritst kunnen worden. Hij past zowel aan de Dorιma voortenten als overige voortenten. In het midden is aan de achterzijde een tentoog aangebracht. De overige tentogen dient u zelf aan te brengen. Een setje tentogen en bevestigingsmaterialen wordt bijgeleverd.
Advies verkoopprijs: Maat 8 actieprijs € 799,-- en maat 18 actieprijs € 949,--.

 

Walker voorzonluifel type Castel

Merk en type luifel: De Walker Castel luifel is leverbaar met afneembare zijwanden. De spatrand van de zijwanden zijn in de kleur van de spatrand van de voortent dus antraciet, blauw, rood of groen. Bij rechtstreekse montage van de luifel aan de caravan kunnen de zijwanden niet worden gebruikt.
Maten luifel (kleinste en grootste): Maat 810 (penafstand 2 x 178)  |  Maat 1080 (penafstand 2x 298).

Soort tentdoek en frame:

Enkelzijdig gecoat Ten Cate All Season doek met  een stalen 22 mm. frame. Het frame bestaat uit drie staanders, twee dakliggers tussen de staanders en 3 dakstangen van de poten naar de voortent.  De dakliggers worden met klembeslag onder de petluifel vastgemaakt. Ook het doek wordt onder de petluifel bevestigd. Doordat er hoezen aan het dak zijn bevestigd kan de luifel d.m.v. het frame worden strak gespannen. Diepte luifel 230 cm.
Bijzonderheden: Een luifel waar twee zijwanden aan vast gemaakt kunnen worden. De zijwanden kunnen geleverd worden met of zonder venster en de spatrand in de kleur van de voortent. De wanden zijn tevens verwisselbaar. Deze luifel past zowel aan alle Walker voortenten, alsmede aan voortenten waarvan de penmaat overeenkomt met ιιn van de 10 Walker maten. Met het Castel-Plus pakket (pees aan achterzijde luifel en 3 stokken met haak) kunt u het dakgedeelte van de Castel rechtstreeks aan de caravan plaatsen.
Advies verkoopprijs: Maat 810 € 572,-- aanbieding € 429,-- en maat 1020-1050 €679 ,-- aanbieding € 509-- Meerprijs zijwanden met of zonder raam per stuk € 119,-- aanbieding € 99,--. Meerprijs Castel-Plus pakket € 106,-- aanbieding € 89,--

 

Walker seizoens voorzonluifel type Patio

Merk en type luifel: De Walker Patio luifel wordt geleverd met uitritsbare zijwanden. De zijwanden zijn in de kleurstelling van de voortent.
Maten luifel (kleinste en grootste): Maat 795 (penafstand 2 x 178)  |  Maat 1160(penafstand 2x 328).

Soort tentdoek en frame:

Enkelzijdig gecoat Ten Cate All Season doek met  een stalen 25 mm. frame. Het frame bestaat uit drie staanders en vijf dakliggers. De luifel wordt bevestigd onder de petluifel. Doordat er hoezen aan het dak zijn bevestigd kan de luifel d.m.v. het frame worden strak gespannen. Diepte luifel 230 cm.
Bijzonderheden: De zijwanden worden geleverd met raam en slikranden. Deze luifel past zowel aan alle Walker voortenten, alsmede aan voortenten waarvan de penmaat overeenkomt met ιιn van de 10 Walker maten. Door het verzwaarde frame en zwaardere stoffen zeer geschikt voor seizoensgebruik. De luifels kunt u optioneel vastzetten met 5 stormbanden waarvan 2 halverwege de zijkant.
Advies verkoopprijs: Maat 795 € 1332,-- aanbieding € 999,-- en maat 1080 € 1626,-- aanbieding    € 1219,--  

 

 

Isabella Atlas (Seizoen)voorzonluifel

Standaard met een 32mm stalen Mega frame geleverd!

Maten luifel (kleinste en grootste): Maat G16 maat 900  t/m  G23 maat 1225

Soort tentdoek en frame:

Enkelzijdig gecoat Seizoens (285gr) kwaliteit Ten Cate doek met een Mega frame. Het frame bestaat uit drie staanders, twee dakliggers tussen de staanders en petluifel en 3 dakstangen van de poten naar de voortent. Vanaf maat 1000 (G19) worden er 2 extra dakliggers bijgevoegd.  Stangen en doek worden onder de petluifel bevestigd met gebruikmaking van het nieuwe F-link systeem. Diepte luifel 230 cm.
Bijzonderheden: Een luifel waar u aanritsbare zijwanden kunt plaatsen in dezelfde stof als de North en Dawn. Wanden zijn niet uitwisselbaar.  In de zijwanden zijn folieramen.
Advies verkoopprijs: Adviesverkoopprijs vanaf €932,- Zijwand per stuk € 225,- Aanbieding vanaf € 838,- resp. €202,-

 

Isabella voorzonluifel (mini) Eclipse

Maten luifel (kleinste en grootste): Maat 850 (836 - 860)  |  Maat 1125 (1111 - 1135) Ook leverbaar als mini met een diepte van 150cm.

Soort tentdoek en frame:

Enkelzijdig gecoat Ten Cate All Season doek met een Carbonx frame. Voor licht gebruik (voor seizoen gebruik zie Atlas luifel) Het frame bestaat uit drie staanders, twee dakliggers tussen de staanders en 3 dakstangen van de poten naar de voortent. Vanaf maat 1050 worden er 2 extra dakliggers bijgevoegd. Stangen en doek worden onder de petluifel bevestigd met gebruikmaking van het nieuwe F-link systeem (plaatje rechtsonder). De dakliggers van de luifel worden met klittenband hoezen vastgezet. Diepte luifel 225 cm. Aan de achterzijde van de luifel is een pees bevestigd, waardoor de luifel ook rechtstreeks aan de caravan kan worden bevestigd. Bij bevestiging aan de caravan kunnen de zijwanden niet worden  gebruikt.
Bijzonderheden: Een luifel waar twee zijwanden aan vast gemaakt kunnen worden. In de zijwanden zijn twee vensters geprojecteerd De wand is rechts en links te plaatsen.
Advies verkoopprijs: Maat 850 €678,-- en maat 1125 €1087,-Zijwanden € 175,-- per stuk Bel voor actieprijs.

 

Brand voorzonluifel type Rondo

Maten luifel (kleinste en grootste): Maat 9 (850 - 876)  |  Maat 14 (1002 - 1025)

Soort tentdoek en frame:

Speciaal gemaakt voor de Arcade - Nomada - Opal XL. Enkelzijdig gecoat Ten Cate All Season doek met een stalen 22 mm. frame. Het frame bestaat uit drie staanders, twee dakliggers tussen de staanders en 3 dakstangen vanaf de voorpoten naar de voortent. Het doek zit over de petluifel van de voortent op de pennen van de petluifel. Diepte luifel 235 cm.
Bijzonderheden: Deze luifel past alleen op de Arcade, Nomada en de Opal XL
Advies verkoopprijs: Maat 9 € 590,-- en maat 14 €745,--Actie prijs BEL.

 

Brand voorzonluifel type Solair

Video opzet instructie

Maten luifel (kleinste en grootste): Maat 8 (824 - 849)  |  Maat 14 (1002 - 1025)

Soort tentdoek en frame:

Enkelzijdig gecoat Ten Cate All Season doek met een stalen 22 mm. frame. Het frame bestaat uit drie staanders, twee dakliggers tussen de staanders en 1 dakstang vanaf de middelste poot naar de voortent. Voorts twee dwarsliggers onder de petluifel, die worden vastgezet aan 3 speciale beugels. Deze dwarsliggers houden het doek strak wanneer de luifel is uitgerold en dienen als opbergplaats voor de luifel in opgerolde toestand. Diepte luifel 240 cm.
Bijzonderheden: Een luifel die bij slecht weer onder de petluifel opgeborgen kan worden. De luifel is voorzien van een pees, waardoor hij ook rechtstreeks aan de caravan kan worden geplaatst in combinatie met de drie staanders.
Advies verkoopprijs: Maat 8 € 595,-- en maat 41 € 750,--.

 

Brand voorzonluifel type Parasol Xl

Video opzet instructie

Maten luifel (kleinste en grootste): Maat 8 (824 - 849)  |  Maat 14 (1002 - 1025)

Soort tentdoek en frame:

Enkelzijdig gecoat Ten Cate All Season doek met een stalen 22 mm. frame. Het frame bestaat uit drie staanders, twee dakliggers tussen de staanders en 3 dakliggers. Voorts twee dwarsliggers onder de petluifel, die worden vastgezet aan 3 speciale beugels. Deze dwarsliggers houden het doek strak wanneer de luifel is uitgerold en dienen als opbergplaats voor de luifel in opgerolde toestand. Diepte luifel 240 cm. Voorts heeft deze luifel twee afritsbare zijwanden met raam.
Bijzonderheden: Een luifel die bij slecht weer onder de petluifel opgeborgen kan worden. De luifel is voorzien van een pees, waardoor hij ook rechtstreeks aan de caravan kan worden geplaatst in combinatie met de drie staanders.
Advies verkoopprijs: Maat 8 € 860,-- en maat 14 € 1135,- BEL voor actieprijs

 

Brand voorzonluifel type Parasol HD

Video opzet instructie

 

Maten luifel (kleinste en grootste): Maat 10 (877 - 897)  |  Maat 14 (1002 - 1025)

Soort tentdoek en frame:

Seizoenskwaliteit eenzijdig gecoat Ten Cate All Season doek. Het dak is 260gr/m2 en de zijwanden zijn 240 gr/m2. Het 25mm frame bestaat uit zeven staanders, vijf dakliggers tussen de staanders en 3 dakliggers en acht dwarsliggers De bevestiging is onder de petluifel, die worden vastgezet aan 3 speciale beugels. Deze dwarsliggers houden het doek strak wanneer de luifel is uitgerold en dienen als opbergplaats voor de luifel in opgerolde toestand. Diepte luifel 240 cm. Voorts heeft deze luifel twee afritsbare zijwanden met raam.
Bijzonderheden: Een luifel die geschikt is voor seizoens gebruik. Naast het zware frame met extra staanders, liggers en dwarsliggers zit er ook een driedelig stormbandset bij.
Advies verkoopprijs: Maat 9 €1190,-- en maat 16 € 1460,--.

DWT-Zelte voorzonluifel Shadow modul Seizoen luifel

Voorwand en zijwanden inritsbaar

Shadow Modul met voorwand

Maten luifel (kleinste en grootste): Shadow Modul diep ca 240 cm maat 9 (791 - 820) tot en met maat 21 (1051 - 1080)

Soort tentdoek en frame:

Het dak is gemaakt van aan beide zijde gecoate polyester en de wanden en voorwand van trailtex. De luifel heeft standaard een 25mm stalen frame. 1 dakligger en met zijwanden 2 extra.
Bijzonderheden: De Shadow Modul zit met onder de petluifel gemonteerd. Met speciale adapters (standaard voor 25mm frame meegeleverd) en rits sluitingen krijgt u zo een stevige aansluiting met uw tent. De zijwanden en de voorwand zitten met ritsen aan het dakgedeelte vast en worden standaard geleverd met twee extra dakliggers.
Advies verkoopprijs: Shadow Modul maat 9 € 475,--en maat 21 € 750,-Een set zijwanden € 340,--inclusief twee extra dakliggers. Adapters voor 28mm en 32mm € 20,-

 

Wijzigingen in prijs, maat, uitvoering en constructie voorbehouden.