Voortenten Specialist "De Voortgang"

Eurekaweg 10  -  2991 ZB  Barendrecht  -  Telefoon:  0180-628481

E-mail:  info@devoortgang.nl  -  Internet:  www.devoortgang.nl

Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting    Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting

Home

Producten De Voortgang

Voordelige voortenten

Aanbiedingen voortenten

Diepe seizoenvoortenten

Uitbouwen voortenten

Deeltenten

Lichtgewicht deeltenten

Wintertenten

Bustenten en -luifels

Campertenten

Opberg- en toilettenten

Kip voortenten/luifels

T@B en Adria Action

Speciale voort. en luifels

Luifels en zonneluifels

Voorzonluifels

Wintervaste voortenten

MTH-Zeltbau wintervast

Accessoires

Omloopmaat voortent

Beschermdaken

Truma - Dometic Airco's

Caravanbanden

Nieuws en diversen

Voortent opzetten

Windschermen

Sanibroyeur

Verzekeringen

Nuttige informatie

Route naar De Voortgang

Leveranciers/Linken

Info fomulier

Openingstijden

Contact

 

 

VOORTENTEN SPECIALIST

DE VOORTGANG

EUREKAWEG 10

2991 ZB BARENDRECHT

Route naar De Voortgang

 

Telefoon: 0180-628481

 

 

Telefoon:  0180-628481

KvK R'dam:    54094887

 

 

  

 

 

Laatst bijgewerkt op:

16-08-2018

 

 

Verzekeringen

De Voortgang/IFA Verzekeringen B.V.

Europeesche Verzekeringen.

Kies de verzekering waar u volledig over geïnformeerd wenst te worden. Als u de regel "Bereken uw premie" aanklikt, dan kunt u de premie berekenen van het door u samengestelde eisenpakket van de betreffende verzekering. Als de voorwaarden en premie uw goedkeuring kunnen wegdragen, dan kunt u vervolgens de betreffende verzekering aanvragen. Uw ontvangt via uw e-mail adres het bijbehorende polisblad. Uw verzekering gaat per direct in. Tot slot kunt u nog de polisvoorwaarden downloaden. Er is keus uit de hierna vermelde verzekeringen:

 

 

Bij het afsluiten van één van de hierna vermelde verzekeringen ontvangt u een geschenk. Het betreft  een framespanner Tools (als beste getest adviesprijs € 35,--) of een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van de afgesloten verzekering. Mocht er bij de betreffende verzekering niets staan vermeld, dan is onze marge dermate gering dat zelfs een aardigheidje er niet meer af kan. De goederen kunt u afhalen bij de Voortenten Specialist "De Voortgang" te Barendrecht. De verzekeringen worden afgesloten door IFA Verzekeringen te Barendrecht "De specialist op verzekeringsgebied"!

 

 

 • Caravan- en voortentverzekering

 • Kampeerautoverzekering

 • Aflopende reisverzekering

 • Doorlopende reisverzekering

 • Aflopende annuleringsverzekering

 • Doorlopende annuleringsverzekering

 • De lang-op-reisverzekering

 • Bootverzekering

 • Fietsverzekering

 • Recreatiehuisverzekering

 • Autoverzekering

 • Motorverzekering

 • Klassieke autoverzekering

 • Klassieke motorverzekering

 

 

 

Caravan- en voortentverzekering

Een caravan is beslist geen standaard product. Een goede verzekering moet dus maatwerk zijn. Immers, iedereen geniet op zijn eigen manier van een caravan. De Europeesche biedt u daarom de mogelijkheid zelf uw verzekering samen te stellen. U kiest de dekking die bij uw situatie past en betaalt alleen voor die zaken die u wilt verzekeren. Kortom: op en top maatwerk!

Basisdekking

De caravanverzekering geldt voor alle caravans, vouwkampeerwagens en stacaravans. U kunt uw caravan of vouwkampeerwagen op een eenvoudige manier verzekeren tegen schade door aanrijding, brand/diefstal en storm. U kunt dit apart, maar ook in combinatie afsluiten. Wilt u een completere dekking, dan kunt u kiezen voor Caravan casco.

Caravan casco

Met deze dekking bent u meteen beschermd tegen aanrijding, brand/diefstal en storm, maar ook tegen schade die per ongeluk wordt veroorzaakt door uzelf of door een andere onzekere gebeurtenis. Ook allerlei buitengewone kosten worden vergoed en bijvoorbeeld ook de kosten van bewaking, vervoer, berging en opruiming na schade.

Topmodule

Wilt u de meest complete verzekering, kies dan naast de Caravan cascodekking voor de uitbreiding Topmodule met maar liefst 7 jaar nieuwwaarde. Er geldt géén eigen risico en alle mogelijke aanvullingen zijn inbegrepen.

Uitbreidingen

Afhankelijk van uw behoefte kunt u uw Caravan casco van de Europeesche aanvullen met allerlei extra dekkingen. De uitbreiding Hagelschade zorgt voor volledige vergoeding van reparatiekosten na schade door hagel. Voortent/luifel/aanbouw dekt uw externe accessoires. Met Inboedel zijn ook de bezittingen in de caravan verzekerd. En met de uitbreiding Rechtsbijstand kunt u uw verzekering aanvullen met juridische hulp, bijvoorbeeld in het geval van schadeclaims bij letsel. Ook schade door niet-bedrijfsmatige verhuur kunt u verzekeren.

Hulpverlening en aansprakelijkheid

Welke dekking u ook kiest, hulpverlening en aansprakelijkheid zijn standaard meeverzekerd.

Samenwerking Caravan Schade Select

De Europeesche werkt in Nederland samen met Caravan Schade Select. Dit bedrijf heeft een haal- en brengservice (binnen een straal van 50 km) en geeft een uitgebreide FOCWA 2 + 2 jaar garantie op reparaties. Gemakkelijk is bovendien dat de afwikkeling rechtstreeks tussen de reparateur en de Europeesche wordt geregeld. Op www.caravanschadeselect.nl vindt u een lijst met deelnemende bedrijven.

Verzekeringsgebied

 • Gedurende het hele jaar: Nederland, België, Luxemburg en tot 100 km van de Nederlandse grens in Duitsland 

 • Bovendien gedurende 6 maanden aaneengesloten per jaar: alle andere landen van Europa en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee (niet voor stacaravans)

Bij het afsluiten van deze verzekering ontvangt u een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van de afgesloten verzekering te besteden bij "De Voortgang".

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een caravan- en voortent verzekering

 

 

 

Kampeerautoverzekering

De kampeerauto raakt steeds meer in trek. Lekker ongebonden van de ene plek naar de andere plek kunnen trekken, dat is wat een groeiend aantal Nederlanders wil. Uiteraard goed verzekerd! Bij de Europeesche kunt u uw Kampeerautoverzekering helemaal zelf samenstellen. U kiest de dekking die bij uw situatie past en betaalt alleen voor die zaken die u wilt verzekeren. Kortom: maatwerk. Bovendien geldt deze verzekering voor zowel fabrieksgebouwde als zelfgebouwde kampeerauto's.

Basisdekking

Bij de basisdekking van de Kampeerautoverzekering heeft de keuze uit de volgende verzekeringsmogelijkheden:

 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

 • WA en Beperkt casco

 • WA en Volledig casco

 • WA en Volledig casco inclusief Instapmodule

Bij alle dekkingen kunt u rekenen op uitgebreide hulpverlening in Nederland en Europa via de Europeesche Hulplijn.

Uitbreidingen

Om een verzekering samen te stellen die precies bij uw situatie past, heeft u de keuze uit diverse uitbreidingen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw inboedel mee te verzekeren of uw (zonne-)luifel. U kunt kiezen voor de uitbreiding ongevallen inzittenden of voor een rechtsbijstanddekking.

Ook kampeerauto's die in aanbouw zijn, kunt u verzekeren! Kijk onder dekkingen voor meer informatie. Premies en voorwaarden kunt u bij de Europeesche aanvragen.

Samenwerking Camperglass

Als u schade heeft aan een van de ruiten van uw kampeerauto, dan wilt u dat dat snel en vakkundig wordt verholpen. Daarom werkt de Europeesche samen met Camperglass, de professional op dit gebied. Zij staan dag en nacht voor u klaar en monteren op locatie in de gehele Benelux, zowel glazen als kunststof ruiten. Gemakkelijk is bovendien dat de afwikkeling rechtstreeks tussen de reparateur en de Europeesche wordt geregeld.

Verzekeringsgebied

De verzekering is geldig in Europa en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Acceptatie

De Europeesche stelt bij de beslissing over acceptatie van de kampeerauto enkele voorwaarden:

 • bij aanvang van de verzekering dient de geregelde bestuurder niet ouder te zijn dan 70 jaar
 • voor kampeerauto's ouder dan 15 jaar dienen premies en voorwaarden vooraf te worden aangevraagd 
 • acceptatie van zelfgebouwde en omgebouwde kampeerauto's is afhankelijk van een bij de aanvraag te overleggen inspectierapport

Bij het afsluiten van deze verzekering ontvangt u een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van de afgesloten verzekering te besteden bij "De Voortgang".

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een kampeerautoverzekering

 

 

 

 

      Aflopende Reisverzekering    

Onbekommerd vakantievieren. Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat je goed verzekerd bent tegen eventuele risico's. Dan is het wel zo prettig dat er op onvoorziene momenten iemand voor je klaarstaat. Dat is wat de Europeesche voor u doet met een reisverzekering op maat. De Aflopende Reisverzekering is ideaal voor als u af en toe op vakantie gaat of op zakenreis. Kies de juiste dekking aan de hand van uw vakantiebestemming. Ligt die binnen Europa, dan volstaat de Europadekking. Gaat u verder weg, kies dan voor de werelddekking. De Europeesche biedt altijd een reisverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. De basisdekking is heel compleet en omvat onderdelen die u als vakantieganger beslist niet kunt missen.

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een aflopende reisverzekering

 

 

 

 

Doorlopende Reisverzekering

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan is het prettig dat u weet dat u goed verzekerd bent. En als u er vaker per jaar op uit trekt, dan kunt u uw verzekering voor al die reizen en tripjes snel en gemakkelijk in 1 keer snel regelen. Vakantieplezier verzekerd, het hele jaar door. Kies de juiste dekking aan de hand van uw vakantiebestemming. Ligt die binnen Europa, dan volstaat de Europadekking. Gaat u verder weg, kies dan voor de werelddekking. De Europeesche biedt altijd een reisverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. De basisdekking is heel compleet en omvat onderdelen die u als vakantieganger beslist niet kunt missen.

Bij het afsluiten van deze verzekering ontvangt u een framespanner Tools kado adviesprijs € 35,-- (deze framespanner is als beste getest).

 

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een doorlopende reisverzekering

 

 

 

 

Aflopende Annuleringsverzekering

Het lijkt zo vanzelfsprekend: bij het boeken van een vakantie hoort ook het afsluiten van een annuleringsverzekering. Toch laten veel mensen het bij last-minute boekingen dit nog wel eens achterwege. Toch is het verstandig om ook dan een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk ook de niet gebruikte reisdagen. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die u noodgedwongen mist, worden immers ook vergoed! De Annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging. Een zéér complete verzekering dus. Van de Europeesche mag u dat verwachten. De Europeesche is al jaren de nummer één reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een aflopende annuleringsverzekering

 

 

 

 

Doorlopende Annuleringverzekering

Nederlanders behoren tot de meest reislustige volkeren ter wereld. We trekken erop uit wanneer wij maar willen. Vaak meerdere keren per jaar. Soms kort, soms lang. En het kán gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of voortijdig moet worden afgebroken. In zo’n geval wilt u liever niet opdraaien voor de – vooraf – gemaakte kosten. Gelukkig biedt de Doorlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche uitkomst. U bent in één keer verzekerd tegen de annuleringskosten van welke reis dan ook. Het hele jaar door, hoe vaak u ook met vakantie gaat. U bent met de Doorlopende Annuleringsverzekering altijd goed beschermd. Of uw reis nu ruim van tevoren geboekt is of "last minute".

Bij het afsluiten van deze verzekering ontvangt u een framespanner Tools kado adviesprijs € 35,-- (deze framespanner is als beste getest).

 

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een doorlopende annuleringsverzekering

 

 

 

 

Lang-op-Reisverzekering

Je gaat voor langere tijd naar het buitenland. Bijvoorbeeld om een aantal maanden stage te lopen of te werken als au pair. Of gewoon om een lange wereldreis te maken. De Europeesche heeft een complete reisverzekering met ruime basisdekking en tal van uitbreidingsmogelijkheden. Want als je zo lang weggaat, wil je wel zeker weten dat je goed verzekerd bent al die tijd. Met de Lang-op-Reisverzekering van de Europeesche ben je gedurende het gehele buitenlandverblijf verzekerd van snelle, professionele hulp en een vlotte afhandeling van de financiële gevolgen van schade. De maximale reisduur voor deze verzekering is maar liefst 2 jaar (720 dagen). Voor een buitenlandverblijf van langer dan 1 jaar (360 dagen) geldt deze verzekering pas ná acceptatie door de Europeesche.

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een lang op reisverzekering

 

 

 

 

Bootverzekering

Sloep, motorkruiser of zeiljacht, uw boot staat voor genieten, ongeacht het type. Dat wilt u natuurlijk goed verzekeren. Met de Bootverzekering van de Europeesche is dat geen enkel probleem. Die houdt niet alleen rekening met het type boot, maar ook met de wensen van de eigenaar. U krijgt maatwerk van hoge kwaliteit, tegen een scherpe premie. De basisdekking bestaat uit Wettelijke Aansprakelijkheid en Hulpverlening. De hulpverlening wordt verleend door de Europeesche Hulplijn, die dag en nacht bereikbaar is.


U kunt verder kiezen uit de dekkingen:

 • Brand 
 • Diefstal 
 • Brand en diefstal 
 • Casco 
 • Casco +

Een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van deze Bootverzekering te besteden bij "De Voortgang".

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een bootverzekering

 

 

 

 

Fietsverzekering

De fiets staat altijd voor u klaar en u wilt hem natuurlijk goed beschermen tegen de risico’s van diefstal en schade. Dat kan met de Fietsverzekering van de Europeesche. En dat geldt niet alleen voor nieuwe fietsen maar ook voor de fiets die al een tijdje meegaat en waarvan u de eerste eigenaar bent. De Fietsverzekering geldt niet alleen voor gewone fietsen, maar ook voor All Terrain Bikes, City Bikes, Mountain Bikes en Hybrides. Tweedehands fietsen, ­crossfietsen, racefietsen, fietsen die worden verhuurd en fietsen die ‘s nachts gewoonlijk buiten staan, komen niet voor verzekering in aanmerking. In Nederland is de Fietsverzekering gedurende het hele jaar van kracht. U kunt ook kiezen voor een werelddekking die maximaal 2 maanden geldig is. U kunt uw fiets dus meenemen tijdens uw buitenlandse vakantiereizen.

Een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van deze Fietsverzekering te besteden bij "De Voortgang".

 Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een fietsverzekering

 

 

 

 

Recreatiehuisverzekering

Het is ideaal om een eigen plek te hebben, een tweede huis, om even helemaal weg te zijn uit de dagelijkse sleur. Zo’n plekje wil je natuurlijk koesteren en beschermen tegen alle risico’s. Dat is precies wat de Recreatiehuisverzekering van de Europeesche doet, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tweede huis. De Recreatiehuisverzekering heeft drie verschillende dekkingsvormen: Beperkt, Uitgebreid en Alle Gevaren; de meest complete dekking. En natuurlijk is het ook mogelijk de inboedel, inclusief kleding en andere roerende zaken, mee te verzekeren zodat alle risico's prima verzekerd zijn. De verzekering is in een ruim gebied geldig. Niet alleen in Nederland maar ook in België, Luxemburg en in een brede strook van Duitsland tot 100 kilometer over de grens.

Een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van deze Recreatiehuisverzekering te besteden bij "De Voortgang".

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een recreatiehuisverzekering

 

 

 

 

Autoverzekering

Deze verzekering is nog niet operationeel

Uw auto geeft u veel vrijheid om erop uit te trekken of naar uw werk te rijden. Een ideaal vervoermiddel voor dagelijks gebruik, vrije tijd, plezier, recreatie en vakantie. U wilt vanzelfsprekend dat uw auto goed verzekerd is. Met de Autoverzekering van de Europeesche is dat uitstekend geregeld. Bij de basisdekking van de Autoverzekering heeft de keuze uit de volgende verzekeringsmogelijkheden:

 

 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
 • WA en Beperkt casco
 • WA en Volledig casco
 • WA en Casco Inruilpolis

Bij alle dekkingen kunt u rekenen op uitgebreide hulpverlening in Nederland en Europa via de Europeesche Hulplijn. Om een verzekering samen te stellen die precies bij uw situatie past, heeft u de keuze uit diverse uitbreidingen. Zo kunt u kiezen voor:

 • No claim beschermer

 • Ongevallen inzittendenverzekering

 • Rechtsbijstandverzekering

 • Schadeverzekering voor inzittenden en gezinsleden

De Autoverzekering geldt in Europa en in de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een autoverzekering

 

 

 

 

Motorverzekering

Dé motorrijder bestaat niet. Er zijn net zoveel verschillende motoren als verschillende types motorrijders. Daarom biedt de Europeesche de mogelijkheid zelf uw verzekering samen te stellen. U kiest de dekking die bij uw situatie past en betaalt alleen voor die zaken die u wilt verzekeren. Kortom, een verzekering op maat. Bij de basisdekking van de Motorverzekering heeft de keuze uit de volgende verzekeringsmogelijkheden:

 

 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
 • WA en Beperkt casco
 • WA en Volledig casco

Bij alle dekkingen kunt u rekenen op uitgebreide hulpverlening in Nederland en Europa via de Europeesche Hulplijn. Om een verzekering samen te stellen die precies bij uw situatie past, heeft u de keuze uit diverse uitbreidingen. Zo kunt u kiezen voor de woonplaatsservice, een schadeverzekering voor opzittenden, een uitgebreide no-claimbescherming en zelfs uw motorkleding kunt u extra verzekeren. De Motorverzekering geldt in Europa en in de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van deze Motorverzekering te besteden bij "De Voortgang".

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een motorverzekering

 

 

 

 

Klassieke Autoverzekering

U bent uiteraard zuinig op uw klassieker en wilt hem goed verzekeren. Dat kan met de Klassiekerverzekering van de Europeesche. Als u de klassieker uitsluitend recreatief en/of hobbymatig gebruikt, komt deze in aanmerking voor de Klassiekerverzekering. Dat blijkt onder meer uit het beperkte aantal kilometers per jaar (maximaal 10.000 km) en uit het feit dat u een andere auto hebt voor dagelijks gebruik. De Klassiekerverzekering voldoet volledig aan alle wensen van de FEHAC. De Europeesche onderscheidt vier verschillende soorten klassiekers:

 • Veteranen (van vóór 1949)
 • Oldtimers (van vóór 1971)
 • Youngtimers (auto's ouder dan 24 jaar)
 • Hobbytimers (auto's van 20 jaar of ouder die beperkt in productie zijn genomen)

De Europeesche biedt altijd een klassiekerverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. U heeft de keuze uit de volgende verzekeringsmogelijkheden:

 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
 • WA en Beperkt casco (niet mogelijk voor veteranen)
 • WA en Volledig casco

Bij alle dekkingen in Nederland kunt u rekenen op uitgebreide hulpverlening via de Europeesche Hulplijn.

Een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van deze Klassieke autoverzekering te besteden bij "De Voortgang".

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een klassieke autoverzekering

 

 

 

 

Klassieke Motorfietsverzekering

Een klassieke motorfiets is geen gewone motorfiets en vraagt dan ook om een speciale aanpak. De dagen dat u er mee rijdt, wilt u zorgeloos kunnen doorbrengen. Dankzij de Klassieke Motorfietsverzekering van de Europeesche kan dat. Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor klassieke motorfietsen die 25 jaar of ouder zijn en voornamelijk hobbymatig en/of recreatief worden gebruikt. Dit houdt in dat er maximaal 5.000 km per jaar mee gereden mag worden en dat de motor niet wordt gebruikt voor het dagelijkse woon-/werkverkeer. Bij de basisdekking van de Klassieke Motorfietsverzekering heeft de keuze uit de volgende verzekeringsmogelijkheden:

 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
 • WA en Beperkt casco
 • WA en Volledig casco

Bij alle dekkingen in Nederland kunt u rekenen op uitgebreide hulpverlening via de Europeesche Hulplijn. De basisdekking van de Klassieke Motorfietsverzekering van de Europeesche is alleen al heel compleet. Maar misschien wilt u meer? U kunt dan kiezen uit diverse uitbreidingen, zoals de altijd-terughaal-garantie uit heel Europa, een ongevallendekking voor inzittenden of een rechtsbijstanddekking. De Klassieke Motorfietsverzekering geldt in Europa en in de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Als u in de wintermaanden niet met uw klassieke motorfiets rijdt, kunt u kiezen voor een extra voordelig zomertijdtarief. Uw klassieke motorfiets is dan in de winter niet verzekerd tegen rij-risico’s en kwaadwillige beschadiging, maar blijft natuurlijk wel het hele jaar verzekerd tegen risico’s als brand en diefstal. Zomertijd is de in Nederland geldende zomertijd conform 'het besluit tot vaststelling van de zomertijd'.

Een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van deze Klassieke motorfietsverzekeringte besteden bij "De Voortgang".

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een klassieke motorfietsverzekering

 

 

 

 

Kampeerautoverzekering

De kampeerauto raakt steeds meer in trek. Lekker ongebonden van de ene plek naar de andere plek kunnen trekken, dat is wat een groeiend aantal Nederlanders wil. Uiteraard goed verzekerd! Bij de Europeesche kunt u uw Kampeerautoverzekering helemaal zelf samenstellen. U kiest de dekking die bij uw situatie past en betaalt alleen voor die zaken die u wilt verzekeren. Kortom: maatwerk. Bovendien geldt deze verzekering voor zowel fabrieksgebouwde als zelfgebouwde kampeerauto's.

Basisdekking

Bij de basisdekking van de Kampeerautoverzekering heeft de keuze uit de volgende verzekeringsmogelijkheden:

 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

 • WA en Beperkt casco

 • WA en Volledig casco

 • WA en Volledig casco inclusief Instapmodule

Bij alle dekkingen kunt u rekenen op uitgebreide hulpverlening in Nederland en Europa via de Europeesche Hulplijn.

Uitbreidingen

Om een verzekering samen te stellen die precies bij uw situatie past, heeft u de keuze uit diverse uitbreidingen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw inboedel mee te verzekeren of uw (zonne-)luifel. U kunt kiezen voor de uitbreiding ongevallen inzittenden of voor een rechtsbijstanddekking.

Ook kampeerauto's die in aanbouw zijn, kunt u verzekeren! Kijk onder dekkingen voor meer informatie. Premies en voorwaarden kunt u bij de Europeesche aanvragen.

Samenwerking Camperglass

Als u schade heeft aan een van de ruiten van uw kampeerauto, dan wilt u dat dat snel en vakkundig wordt verholpen. Daarom werkt de Europeesche samen met Camperglass, de professional op dit gebied. Zij staan dag en nacht voor u klaar en monteren op locatie in de gehele Benelux, zowel glazen als kunststof ruiten. Gemakkelijk is bovendien dat de afwikkeling rechtstreeks tussen de reparateur en de Europeesche wordt geregeld.

Verzekeringsgebied

De verzekering is geldig in Europa en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Acceptatie

De Europeesche stelt bij de beslissing over acceptatie van de kampeerauto enkele voorwaarden:

 • bij aanvang van de verzekering dient de geregelde bestuurder niet ouder te zijn dan 70 jaar
 • voor kampeerauto's ouder dan 15 jaar dienen premies en voorwaarden vooraf te worden aangevraagd 
 • acceptatie van zelfgebouwde en omgebouwde kampeerauto's is afhankelijk van een bij de aanvraag te overleggen inspectierapport

Bij het afsluiten van deze verzekering ontvangt u een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van de afgesloten verzekering te besteden bij "De Voortgang".

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een kampeerautoverzekering

 

 

 

 

      Aflopende Reisverzekering    

Onbekommerd vakantievieren. Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat je goed verzekerd bent tegen eventuele risico's. Dan is het wel zo prettig dat er op onvoorziene momenten iemand voor je klaarstaat. Dat is wat de Europeesche voor u doet met een reisverzekering op maat. De Aflopende Reisverzekering is ideaal voor als u af en toe op vakantie gaat of op zakenreis. Kies de juiste dekking aan de hand van uw vakantiebestemming. Ligt die binnen Europa, dan volstaat de Europadekking. Gaat u verder weg, kies dan voor de werelddekking. De Europeesche biedt altijd een reisverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. De basisdekking is heel compleet en omvat onderdelen die u als vakantieganger beslist niet kunt missen.

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een aflopende reisverzekering

 

 

 

 

Doorlopende Reisverzekering

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan is het prettig dat u weet dat u goed verzekerd bent. En als u er vaker per jaar op uit trekt, dan kunt u uw verzekering voor al die reizen en tripjes snel en gemakkelijk in 1 keer snel regelen. Vakantieplezier verzekerd, het hele jaar door. Kies de juiste dekking aan de hand van uw vakantiebestemming. Ligt die binnen Europa, dan volstaat de Europadekking. Gaat u verder weg, kies dan voor de werelddekking. De Europeesche biedt altijd een reisverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. De basisdekking is heel compleet en omvat onderdelen die u als vakantieganger beslist niet kunt missen.

Bij het afsluiten van deze verzekering ontvangt u een framespanner Tools kado adviesprijs € 35,-- (deze framespanner is als beste getest).

 

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een doorlopende reisverzekering

 

 

 

 

Aflopende Annuleringsverzekering

Het lijkt zo vanzelfsprekend: bij het boeken van een vakantie hoort ook het afsluiten van een annuleringsverzekering. Toch laten veel mensen het bij last-minute boekingen dit nog wel eens achterwege. Toch is het verstandig om ook dan een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk ook de niet gebruikte reisdagen. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die u noodgedwongen mist, worden immers ook vergoed! De Annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging. Een zéér complete verzekering dus. Van de Europeesche mag u dat verwachten. De Europeesche is al jaren de nummer één reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een aflopende annuleringsverzekering

 

 

 

 

Doorlopende Annuleringverzekering

Nederlanders behoren tot de meest reislustige volkeren ter wereld. We trekken erop uit wanneer wij maar willen. Vaak meerdere keren per jaar. Soms kort, soms lang. En het kán gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of voortijdig moet worden afgebroken. In zo’n geval wilt u liever niet opdraaien voor de – vooraf – gemaakte kosten. Gelukkig biedt de Doorlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche uitkomst. U bent in één keer verzekerd tegen de annuleringskosten van welke reis dan ook. Het hele jaar door, hoe vaak u ook met vakantie gaat. U bent met de Doorlopende Annuleringsverzekering altijd goed beschermd. Of uw reis nu ruim van tevoren geboekt is of "last minute".

Bij het afsluiten van deze verzekering ontvangt u een framespanner Tools kado adviesprijs € 35,-- (deze framespanner is als beste getest).

 

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een doorlopende annuleringsverzekering

 

 

 

 

Lang-op-Reisverzekering

Je gaat voor langere tijd naar het buitenland. Bijvoorbeeld om een aantal maanden stage te lopen of te werken als au pair. Of gewoon om een lange wereldreis te maken. De Europeesche heeft een complete reisverzekering met ruime basisdekking en tal van uitbreidingsmogelijkheden. Want als je zo lang weggaat, wil je wel zeker weten dat je goed verzekerd bent al die tijd. Met de Lang-op-Reisverzekering van de Europeesche ben je gedurende het gehele buitenlandverblijf verzekerd van snelle, professionele hulp en een vlotte afhandeling van de financiële gevolgen van schade. De maximale reisduur voor deze verzekering is maar liefst 2 jaar (720 dagen). Voor een buitenlandverblijf van langer dan 1 jaar (360 dagen) geldt deze verzekering pas ná acceptatie door de Europeesche.

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een lang op reisverzekering

 

 

 

 

Bootverzekering

Sloep, motorkruiser of zeiljacht, uw boot staat voor genieten, ongeacht het type. Dat wilt u natuurlijk goed verzekeren. Met de Bootverzekering van de Europeesche is dat geen enkel probleem. Die houdt niet alleen rekening met het type boot, maar ook met de wensen van de eigenaar. U krijgt maatwerk van hoge kwaliteit, tegen een scherpe premie. De basisdekking bestaat uit Wettelijke Aansprakelijkheid en Hulpverlening. De hulpverlening wordt verleend door de Europeesche Hulplijn, die dag en nacht bereikbaar is.


U kunt verder kiezen uit de dekkingen:

 • Brand 
 • Diefstal 
 • Brand en diefstal 
 • Casco 
 • Casco +

Een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van deze Bootverzekering te besteden bij "De Voortgang".

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een bootverzekering

 

 

 

 

Fietsverzekering

De fiets staat altijd voor u klaar en u wilt hem natuurlijk goed beschermen tegen de risico’s van diefstal en schade. Dat kan met de Fietsverzekering van de Europeesche. En dat geldt niet alleen voor nieuwe fietsen maar ook voor de fiets die al een tijdje meegaat en waarvan u de eerste eigenaar bent. De Fietsverzekering geldt niet alleen voor gewone fietsen, maar ook voor All Terrain Bikes, City Bikes, Mountain Bikes en Hybrides. Tweedehands fietsen, ­crossfietsen, racefietsen, fietsen die worden verhuurd en fietsen die ‘s nachts gewoonlijk buiten staan, komen niet voor verzekering in aanmerking. In Nederland is de Fietsverzekering gedurende het hele jaar van kracht. U kunt ook kiezen voor een werelddekking die maximaal 2 maanden geldig is. U kunt uw fiets dus meenemen tijdens uw buitenlandse vakantiereizen.

Een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van deze Fietsverzekering te besteden bij "De Voortgang".

 Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een fietsverzekering

 

 

 

 

Recreatiehuisverzekering

Het is ideaal om een eigen plek te hebben, een tweede huis, om even helemaal weg te zijn uit de dagelijkse sleur. Zo’n plekje wil je natuurlijk koesteren en beschermen tegen alle risico’s. Dat is precies wat de Recreatiehuisverzekering van de Europeesche doet, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tweede huis. De Recreatiehuisverzekering heeft drie verschillende dekkingsvormen: Beperkt, Uitgebreid en Alle Gevaren; de meest complete dekking. En natuurlijk is het ook mogelijk de inboedel, inclusief kleding en andere roerende zaken, mee te verzekeren zodat alle risico's prima verzekerd zijn. De verzekering is in een ruim gebied geldig. Niet alleen in Nederland maar ook in België, Luxemburg en in een brede strook van Duitsland tot 100 kilometer over de grens.

Een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van deze Recreatiehuisverzekering te besteden bij "De Voortgang".

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een recreatiehuisverzekering

 

 

 

 

Autoverzekering

Deze verzekering is nog niet operationeel

Uw auto geeft u veel vrijheid om erop uit te trekken of naar uw werk te rijden. Een ideaal vervoermiddel voor dagelijks gebruik, vrije tijd, plezier, recreatie en vakantie. U wilt vanzelfsprekend dat uw auto goed verzekerd is. Met de Autoverzekering van de Europeesche is dat uitstekend geregeld. Bij de basisdekking van de Autoverzekering heeft de keuze uit de volgende verzekeringsmogelijkheden:

 

 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
 • WA en Beperkt casco
 • WA en Volledig casco
 • WA en Casco Inruilpolis

Bij alle dekkingen kunt u rekenen op uitgebreide hulpverlening in Nederland en Europa via de Europeesche Hulplijn. Om een verzekering samen te stellen die precies bij uw situatie past, heeft u de keuze uit diverse uitbreidingen. Zo kunt u kiezen voor:

 • No claim beschermer

 • Ongevallen inzittendenverzekering

 • Rechtsbijstandverzekering

 • Schadeverzekering voor inzittenden en gezinsleden

De Autoverzekering geldt in Europa en in de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een autoverzekering

 

 

 

 

Motorverzekering

Dé motorrijder bestaat niet. Er zijn net zoveel verschillende motoren als verschillende types motorrijders. Daarom biedt de Europeesche de mogelijkheid zelf uw verzekering samen te stellen. U kiest de dekking die bij uw situatie past en betaalt alleen voor die zaken die u wilt verzekeren. Kortom, een verzekering op maat. Bij de basisdekking van de Motorverzekering heeft de keuze uit de volgende verzekeringsmogelijkheden:

 

 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
 • WA en Beperkt casco
 • WA en Volledig casco

Bij alle dekkingen kunt u rekenen op uitgebreide hulpverlening in Nederland en Europa via de Europeesche Hulplijn. Om een verzekering samen te stellen die precies bij uw situatie past, heeft u de keuze uit diverse uitbreidingen. Zo kunt u kiezen voor de woonplaatsservice, een schadeverzekering voor opzittenden, een uitgebreide no-claimbescherming en zelfs uw motorkleding kunt u extra verzekeren. De Motorverzekering geldt in Europa en in de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van deze Motorverzekering te besteden bij "De Voortgang".

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een motorverzekering

 

 

 

 

Klassieke Autoverzekering

U bent uiteraard zuinig op uw klassieker en wilt hem goed verzekeren. Dat kan met de Klassiekerverzekering van de Europeesche. Als u de klassieker uitsluitend recreatief en/of hobbymatig gebruikt, komt deze in aanmerking voor de Klassiekerverzekering. Dat blijkt onder meer uit het beperkte aantal kilometers per jaar (maximaal 10.000 km) en uit het feit dat u een andere auto hebt voor dagelijks gebruik. De Klassiekerverzekering voldoet volledig aan alle wensen van de FEHAC. De Europeesche onderscheidt vier verschillende soorten klassiekers:

 • Veteranen (van vóór 1949)
 • Oldtimers (van vóór 1971)
 • Youngtimers (auto's ouder dan 24 jaar)
 • Hobbytimers (auto's van 20 jaar of ouder die beperkt in productie zijn genomen)

De Europeesche biedt altijd een klassiekerverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. U heeft de keuze uit de volgende verzekeringsmogelijkheden:

 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
 • WA en Beperkt casco (niet mogelijk voor veteranen)
 • WA en Volledig casco

Bij alle dekkingen in Nederland kunt u rekenen op uitgebreide hulpverlening via de Europeesche Hulplijn.

Een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van deze Klassieke autoverzekering te besteden bij "De Voortgang".

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een klassieke autoverzekering

 

 

 

 

Klassieke Motorfietsverzekering

Een klassieke motorfiets is geen gewone motorfiets en vraagt dan ook om een speciale aanpak. De dagen dat u er mee rijdt, wilt u zorgeloos kunnen doorbrengen. Dankzij de Klassieke Motorfietsverzekering van de Europeesche kan dat. Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor klassieke motorfietsen die 25 jaar of ouder zijn en voornamelijk hobbymatig en/of recreatief worden gebruikt. Dit houdt in dat er maximaal 5.000 km per jaar mee gereden mag worden en dat de motor niet wordt gebruikt voor het dagelijkse woon-/werkverkeer. Bij de basisdekking van de Klassieke Motorfietsverzekering heeft de keuze uit de volgende verzekeringsmogelijkheden:

 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
 • WA en Beperkt casco
 • WA en Volledig casco

Bij alle dekkingen in Nederland kunt u rekenen op uitgebreide hulpverlening via de Europeesche Hulplijn. De basisdekking van de Klassieke Motorfietsverzekering van de Europeesche is alleen al heel compleet. Maar misschien wilt u meer? U kunt dan kiezen uit diverse uitbreidingen, zoals de altijd-terughaal-garantie uit heel Europa, een ongevallendekking voor inzittenden of een rechtsbijstanddekking. De Klassieke Motorfietsverzekering geldt in Europa en in de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Als u in de wintermaanden niet met uw klassieke motorfiets rijdt, kunt u kiezen voor een extra voordelig zomertijdtarief. Uw klassieke motorfiets is dan in de winter niet verzekerd tegen rij-risico’s en kwaadwillige beschadiging, maar blijft natuurlijk wel het hele jaar verzekerd tegen risico’s als brand en diefstal. Zomertijd is de in Nederland geldende zomertijd conform 'het besluit tot vaststelling van de zomertijd'.

Een tegoedbon ter waarde van 10% van de premie van het eerste jaar van deze Klassieke motorfietsverzekeringte besteden bij "De Voortgang".

Voor meer bijzonderheden klik hier

Bereken hier uw premie voor een klassieke motorfietsverzekering