Voortenten Specialist "De Voortgang"

Eurekaweg 10  -  2991 ZB  Barendrecht  -  Telefoon:  0180-628481

E-mail:  info@devoortgang.nl  -  Internet:  www.devoortgang.nl

Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting    Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting

Home

Producten De Voortgang

Voordelige voortenten

Aanbiedingen voortenten

Diepe seizoenvoortenten

Uitbouwen voortenten

Deeltenten

Lichtgewicht deeltenten

Wintertenten

Bustenten en -luifels

Campertenten

Opberg- en toilettenten

Kip voortenten/luifels

T@B en Adria Action

Speciale voort. en luifels

Luifels en zonneluifels

Voorzonluifels

Wintervaste voortenten

MTH-Zeltbau wintervast

Accessoires

Omloopmaat voortent

Beschermdaken

Truma - Dometic Airco's

Caravanbanden

Nieuws en diversen

Voortent opzetten

Windschermen

Sanibroyeur

Verzekeringen

Nuttige informatie

Route naar De Voortgang

Leveranciers/Linken

Info fomulier

Openingstijden

Contact

 

 

VOORTENTEN SPECIALIST

DE VOORTGANG

EUREKAWEG 10

2991 ZB BARENDRECHT

Route naar De Voortgang

 

Telefoon: 0180-628481

 

 

Telefoon:  0180-628481

KvK R'dam:    54094887

 

 

  

 

 

Laatst bijgewerkt op:

16-08-2018

 

 

Routebeschrijving

 

 

Mocht u gebruik willen maken van uw navigatiesysteem en hij kent de Eurekaweg 10 nog niet, voer dan "Eerste Barendrechtseweg 53" in. Wanneer u bij dit perceel rechtsaf gaat, dan rijdt u op de Eurekaweg.

 

 

Voortenten Specialist De Voortgang

Eurekaweg 10

2991 ZB Barendrecht

 

      

 

         Printversie

Printversie routebeschrijving klik op bovenstaande printer of onder plattegrond aan het einde van deze pagina

 

 

Vanuit Noord-Brabant:

 

A16 volgen door de tunnel tussen Dordrecht en Zwijndrecht. Vervolgens borden volgen richting Europoort tot u een bord richting Barendrecht tegenkomt. Dit verkeersbord treft u net voor het verkeersplein Ridderster aan. Voor het vervolg van de route zie beschrijving route in Barendrecht naar "De Voortgang".

 

 

Vanuit de richting Den Haag, Delft of Gouda:

 

A13 volgen vanuit Den Haag en Delft en daarna de A20. Vanuit Gouda de A20 volgen in beide situaties via de A16 richting Breda/Do.rdrecht tot over de Van Brienenoordbrug. Direct na deze brug borden richting Europoort volgen tot u een bord Barendrecht tegenkomt. Voor het vervolg van de route zie beschrijving route in Barendrecht naar "De Voortgang".

 

 

Vanuit de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden:

 

A15 volgen door de tunnel tussen Papendrecht en Hendrik Ido Ambacht. Vervolgens borden volgen richting Europoort tot u een bord richting Barendrecht tegenkomt. Dit verkeersbord treft u net voor het verkeersplein Ridderster aan. Voor het vervolg van de route zie beschrijving route in Barendrecht naar "De Voortgang".

 

 

Vanuit het Westland:

 

A20 vervolgens A4 door Beneluxtunnel en A15 richting Dordrecht tot u het bord richting Barendrecht tegenkomt. Voor het vervolg van de route zie beschrijving route in Barendrecht naar "De Voortgang".

 

 

Vanuit Voorne en Putten:

 

A15 door de Botlektunnel. Deze rijksweg volgen richting Dordrecht tot u een bord richting Barendrecht tegenkomt. Voor het vervolg van de route zie beschrijving route in Barendrecht naar "De Voortgang".

 

 

Vanuit Hoeksewaard, Goeree en Overflakkee en de Zeeuwse eilanden:

 

A29 volgen door de tunnel tussen Heinenoord en Barendrecht. Uit de tunnel de A29 blijven volgen (dus niet de afslag Barendrecht nemen direct nadat u uit deze tunnel komt) en vervolgens richting Dordrecht via de A15. Direct nadat u op de A15 bent borden richting Barendrecht volgen. Voor het vervolg van de route zie beschrijving route in Barendrecht naar "De Voortgang".

 

 

Route in Barendrecht naar "De Voortgang":

 

Komende vanuit de richting Westland - Voorne en Putten - Hoeksewaard - Goeree en Overflakkee en de Zeeuwse Eilanden onderaan de afslag van de Rijksweg bij stoplichten rechtsaf. Komende vanuit alle andere richtingen volgt u de borden richting Barendrecht en nadat u enige stoplichten heeft gepasseerd, bevindt u zich op de Dierensteinweg (geldt voor alle richtingen). Aan uw linker hand ziet u de groenteveiling genaamd de Greenery en rechts een Shell benzine station. Deze weg blijft u volgen tot aan de eerste rotonde die u tegenkomt. Net voor de rotonde in de berm staat een wegwijzerbordje met een verwijzing naar de Eurekaweg. Schuin tegenover deze rotonde ziet u een ABN-AMRO bank. U gaat op deze rotonde rechtsaf de 1e Barendrechtseweg op. Vervolgens rijdt u onder een tweetal viaducten door. Na deze viaducten neemt u de eerste afslag rechts (direct na gebouw "De Beuk" 1e Barendrechtseweg 53). Enige tientallen meters voor deze afslag staat een wegwijzerbord met de aangegeven rijrichting. U bevindt zich nu op de Eurekaweg. Deze weg volgt u en na ongeveer 50 meter, net voor een vrachtauto parkeerplaats, volgt u deze weg linksaf. U vindt "De Voortgang" aan uw linkerzijde op nummer 10.

 

 

Plattegrond naar Eurekaweg 10:

 

"De Voortgang" bevindt zich bij het zwarte vierkantje met pijl en daarin het cijfer 10. De plattegrond is een overzicht van zowel het rijkswegenplan als het bedrijventerrein, alwaar De Voortgang zich bevindt, en de wegen die naar De Voortgang aan de Eurekaweg 10 leiden.

 

 

 Printversie

Klik op logo voor routebeschrijving!