Voortenten Specialist "De Voortgang"

Eurekaweg 10  -  2991 ZB  Barendrecht  -  Telefoon:  0180-628481

E-mail:  info@devoortgang.nl  -  Internet:  www.devoortgang.nl

Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting    Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting

Home

Producten De Voortgang

Voordelige voortenten

Aanbiedingen voortenten

Diepe seizoenvoortenten

Uitbouwen voortenten

Deeltenten

Lichtgewicht deeltenten

Wintertenten

Bustenten en -luifels

Campertenten

Opberg- en toilettenten

Kip voortenten/luifels

T@B en Adria Action

Speciale voort. en luifels

Luifels en zonneluifels

Voorzonluifels

Wintervaste voortenten

MTH-Zeltbau wintervast

Accessoires

Omloopmaat voortent

Beschermdaken

Truma - Dometic Airco's

Caravanbanden

Nieuws en diversen

Voortent opzetten

Windschermen

Sanibroyeur

Verzekeringen

Nuttige informatie

Route naar De Voortgang

Leveranciers/Linken

Info fomulier

Openingstijden

Contact

 

 

VOORTENTEN SPECIALIST

DE VOORTGANG

EUREKAWEG 10

2991 ZB BARENDRECHT

Route naar De Voortgang

 

Telefoon: 0180-628481

 

 

Telefoon:  0180-628481

KvK R'dam:    54094887

 

 

  

 

 

Laatst bijgewerkt op:

31-01-2023

 

 

Nieuws en diversen

Prijzen "De Voortgang" op aanvraag:

 

-   Worden er bij de afgebeelde artikelen geen prijzen vermeld of alleen advies verkoopprijzen, informeer dan naar de scherpe "De Voort-gang" prijzen.

 

-       Elders een aanbieding gekregen/gezien informeer ook dan naar de prijzen "De Voortgang".

 

 

IsabellaFloor vloerelementen nergens goedkoper

 Te bezichtigen en te koop bij "De Voortgang"

Zoekt u een egale vloer, die u in een handomdraai in uw voortent heeft gelegd, dan is de IsabellaFloor iets voor u. De tegels hebben een afmeting van 50 x 50 cm. en zijn 3,5 cm. dik. Het gewicht van één vloertegel bedraagt gemiddeld 1,5 kg. De tegels zijn van hard plastic. Derhalve gemakkelijk in onderhoud. De vloer is heel eenvoudig te leggen, omdat alle elementen voorzien zijn van verbindingspennen. De tegels hebben een isolerend effect en kunnen, indien nodig, gemakkelijk op maat gezaagd worden. Het schoonmaken van de tegels en het opbergen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

 

 

Schroefloos bevestigingssysteem voor dakliggers

geschikt voor DWT, Güsto en Walker voortenten

Vario-Clip/Easy-Setup blokje algemeen

 

 

Vario-Clip/Easy-Setup blokje voor

Hobby caravans vanaf bouwjaar 2009

en enkele types Fendt vanaf bouwjaar 2011

 

Vario-Clip/Easy-Setup blokje voor

Knaus en Wilk caravans vanaf bouwjaar 2011

 

 

Wigo isolatiemantel voor de voorzijde van de caravan

De Wigo isolatiematten zijn vervaardigd van Wigo-Therm materiaal. Een zeer sterk aan de buitenzijde gecoat materiaal met een wat zachtere binnenzijde voor bescherming van de de voorzijde van de caravan. Aan de bovenzijde zit een pees, die in de rail boven het raam wordt geschoven. Controleer altijd of u een rail boven het raam hebt er zijn namelijk enkele caravans die daar geen rail hebben. Het afspanmateriaal om het doek netjes langs de caravan af te spannen wordt standaard bij de thermomatten geleverd. Wilt u het voorraam zichtbaar maken, dan ritst u het bovenste gedeelte open en moet u in de disselbak zijn, dan opent u de rits verder tot de onderzijde. Het voordeel van een boeg bescherming is, dat het raam en de disselbak beschermd zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Als er geen water tussen de randen van de disselbak kan komen, dan kan het ook niet bevriezen. Ideaal tegen sneeuw vooral in wintersport gebieden.

Maat (hoog x br.): Verkoopprijs:
160 x 200/210 cm. €  195,--
160 x 220/230 cm. €  210,--
160 x 240/250 cm. €  225,--

 

 

 

Reich digitale disselweger

Eindelijk een echte geijkte disselweger en eenvoudig in het gebruik

Klik op foto voor vergroting

Klik op foto voor vergroting

 

Reich heeft een digitale disselweger ontwikkeld. U plaatst de disselweger met de onderzijde over de kogel van de trekhaak en u plaats de koppeling van de caravan over de kogel van de disselweger. Daar de disselweger geijkt is leest u op de display de kogeldruk tot op de kilogram nauwkeurig af. Eindelijk een echte disselweger, die alle andere disselwegers gaat vervangen. De advies verkoopprijs bedraagt 49,95. Bij "De Voortgang" verkopen wij de eerste serie voor de actieprijs van € 37,50.

 

 

Nieuw: Brand Moskito vliegengordijn

Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting  Klik op foto voor vergroting

Brand heeft een vliegengordijn, vervaardigd van PVC doek, op de markt gebracht voor het deurgedeelte van uw voortent. Het gordijn is enigszins vergelijkbaar met de kattenstaarten, die vaak in de deuropening van uw caravan hangen. Het gemak is dat u er gewoon doorheen kunt lopen en het gordijn zich weer automatisch sluit, waardoor de vliegen worden buiten gehouden. Het Moskito-vliegengordijn zoals Brand het noemt is te gebruiken bij alle Brand tenten, die voorzien zijn van een gordijnpees boven de deur. Vrijwel alle Brand tenten hebben een dergelijke pees boven de deur. De uitzonderingen zijn: Capri-Luxus - Marbella S - Arcade TL - Nomada - Opal XL. Ook vele DWT voortenten hebben een extra pees boven de deur, waardoor het Moskito-vliegengordijn ook in deze deur openingen gebruikt kan worden. Het gordijn wordt opgehangen aan gordijnrolletjes en de breedte en lengte kunt u zelf op maat knippen. Het vliegengordijn kost 87,50.

 

 

 

Herzog ingangbeschermer Quick

Op=Op nu € 95,--

Ter bescherming van de ingang van uw caravan heeft Herzog een ingangbeschermer Quick ontwikkeld. Hij beschermt tegen vliegen en biedt u een zee van frisse lucht. Met de dichte kap van boven kan de deur bij een regenbuitje gewoon open blijven staan. De Quick is gemaakt van het sterke RipStop en 125 cm. breed en 75 cm. diep, het gewicht is 3,5 kg. en de prijs € 130,--.

 

D.W.T. Organizers

  

D.W.T.-Zelte heeft twee organizers vervaardigd te weten een Hoek-organizer in de maat 60 cm. breed en 145 cm. hoog. Deze organizer kost u slechts  € 21,50. Voorts is er een organizer (rechter foto) in de maat 70 cm. breed en 95 cm. hoog. Deze organizer kunt u in de rail van de caravan bevestigen of aan de 2e pees van uw voortent of luifel. De kosten van deze organizer zijn € 26,50.

 

TopOrganizer Isabella

Dit zwarte bagagenet kunt u aan iedere dakstang van uw voortent bevestigen. Gemakkelijk om uw tijdschriften in op te bergen. Ook spulletjes die voor de kleintjes gevaarlijk zijn kunt u er in opbergen. Kortom een ideale reisgenoot van 80 cm. breedt x 125 cm. lang.

 

Tenten en stokken draagtas

De tenten draagtas van DWT-Zelte is een perfect hulpmiddel om uw tent of frame in op te bergen. Het is een stevige draagtas vervaardigd van een sterk soort polyester. Aan de kopsekanten is de draagtas voorzien van dik gaas, zodat er voldoende ventilatie is om uw tentdoek niet te laten verstikken. De draagtas wordt aan de bovenzijde afgesloten met behulp van een rits. Twee rond de tas aangebrachte riemen zorgen voor de nodige stevigte. Voorts is er tussen deze riemen een handvat bevestigd om de tas gemakkelijk te kunnen verplaatsen. U kunt de tas ook met een bijgevoegde draagriem aan een schouder hangen. De maten van de draagtas zijn: lang 120 cm. en Ø 40 cm. De advies verkoopprijs bedraagt € 33,50. Ook kunt u voor  € 27,50 een stokkentas verkrijgen.

 

 

Walker Solair 4/1

     

Walker heeft een ideale luifel ontwikkeld gewoon om erbij te hebben. Met deze luifel kunt u letterlijk en figuurlijk vrijwel alle kanten op, te weten:

  • 1.  Plaatsbaar achter aan de caravan als afdekluifel of als zonneluifel

  • 2.  Plaatsbaar als vrijstaand windscherm of zonneluifel

  • 3.  Plaatsbaar aan de caravan als zonneluifel

  • 4.  Plaatsbaar aan de beide zijkanten van de voortent op de pees van de regengoten

Deze multifunctionele luifel is standaard voorzien van 2 stalen staanders, haringen, scheerlijnen, koppelprofielen en pees. De luifel is vervaardigd van een enkelzijdig gecoat Ten Cate doek. De afmetingen van de luifel zijn 240 cm. breed en 200 cm. diep. De advies verkoopprijs van het geheel is slechts € 132,-- aanbieding € 99,--.

 

PowerGrip

Door de firma Piper is het nieuwe PowerGrip systeem ontwikkeld. Dit klemmechanisme vervangt de gebruikelijke vastzetschroef. Hierdoor worden beschadigingen, vooral bij het gebruik van aluminium frames, voorkomen. Door BRAND wordt dit systeem momenteel standaard toegepast op diverse 28 mm. stalen frames en vrijwel alle aluminium frames. Door WALKER wordt dit systeem standaard geleverd op alle 28 mm. aluminium frames.  Inmiddels is er het PowerGrip systeem verkrijgbaar in de maten 22 mm., 25 mm., 28 mm. en 32 mm. Om dit systeem op uw frame te kunnen toepassen dienen de buizen te zijn voorzien van verwijderbare buisklemmen. Mocht u meer informatie over het PowerGrip systeem willen neem dan gerust even contact op de "De Voortgang".

 

 

Wijzigingen in prijs, maat, uitvoering en constructie voorbehouden.